Traži
Filters
Close
RSS

Novosti

6. listopad 2021., Gradska knjižnica u Samoboru
Promocija knjige Carski drobljenac CARSKI DROBLJENAC, Dubravko Habek Novi roman dr. Dubravka Habeka dinamična je priča o skupini hrvatskih sanitetaca, koji združeni vihorom Velikoga rata dijele sudbinu unutar jedne putujuće bolnice. Glavni lik, doktor Rudolf Krantz, mladi liječnik rodom iz Zagreba, zanatski vješto predvodi tim svojih bolničara od kojih je njih većina tek priučenih u ratnim okolnostima. Razapeti između frontova istoka i zapada, hrvatskoga, bosanskoga, slovenskoga i teritorija Kraljevine Srbije, boreći se za svoj, kao i za tuđe živote, mala Krantzova skupina susreće se s nizom različitih sudbina, od kojih svaka zasebno ostavlja trag u njihovu sjećanju. Poigravajući se s vremenom i prostorom, fikcijom, zbiljom i jezikom, Carski drobljenac uspješno je spravljena poslastica vrijedna čitateljskog užitka. Promocija knjige održana je u lipnju u rodnom gradu prof. Habeka u Gradskom muzeju grada Bjelovara gdje su knjigu predstavili autor i njegovi gosti.
Predstavljanje će se održati u petak 18. lipnja 2021. u 13 sati, u Gradskom muzeju Bjelovar.
Pozivamo Vas na svetu misu za akademika Marka Ciglara, koja će se održati 13. lipnja 2021. u 19 sati, u crvki svetog Marka u Vinici, i na predstavljanje monografije "Marko Ciglar (1911. - 1998.) - Prilozi za životopis"
Predstavljanje će se održati u srijedu 16. lipnja 2021. godine, u 19 sati, u dvorani "Margarita Peraica" Hrvatskog katoličkog liječničkog društva, Praška 6/II (Marićev prolaz) Zagreb.
24. siječnja 2020. u hotelu Amadria Park Hotel Milenij, Opatija, predstavljena je knjiga "Estetska medicina - odabrane teme" autorice Elme Bunar.
Predstavljanje knjige "Hitna medicina, 2., dopunjeno i obnovljeno izdanje"
Predstavljanje knjige "Zdravstvena kineziologija"
Humanitarno događanje "Zapisi za poslije"
Predstavljanje monografije "Dunav Rendić"
Tečaj €/kn:   7,53450
top