Traži
Filters
Close

Biblioteka Knjigolijek

View as
Sortiraj po
Prikaži po stranici

KAD SRCE ZABOLI

Kad srce zaboli, priručnik za srčane bolesnike i za one koji to ne žele postati, prijeko je potreban i jednima i drugima. Bolesnici vrlo često prođu akutnu fazu srčanog udara ili velike srčane operacije, a da ne znaju osnovne činjenice o svojoj bolesti i koja je bila osnova i svrha operativnog zahvata koji su prošli.
147,00 kn 117,60 kn

KAKO SE KONSTRUKTIVNO SVAĐATI

"Kako se konstruktivno svađati" je knjiga iz serije psihološke samopomoći. Autorica je diplomirana psihologinja koja se desetljećima bavi psihoanalitički usmjerenim konceptima obrazovanja i savjetovanja.
52,50 kn 36,75 kn

KNJIGA ZA UNUKE I BAKE

Ova knjiga je lijek za koji ne treba recept; uzimati po potrebi, što češće to bolje.
84,00 kn 54,60 kn

KURJAK

252,00 kn 201,60 kn

LEKSIKON BIBLIJSKIH MUŠKARACA

Vrijednost je knjige sadržana u činjenici da na hrvatskom jeziku ne postoji knjiga ovakva sadržaja. Na mrežnim stranicama može se pronaći popis i kratak opis biblijskih muškaraca. Međutim, u odnosu na te mrežne podatke Leksikon biblijskih muškaraca daleko je opširniji, obogaćen brojnim podatcima, detaljnijim opisom života značajnijih muških likova, popisom muškaraca bez vlastita imena te popisom mjesta u Bibliji na kojima se pojedini likovi opisuju. Slobodno se može reći da ova knjiga predstavlja izvorno, cjelovito autorsko djelo.
189,00 kn 132,30 kn

LEKSIKON BIBLIJSKIH ŽENA

Ženski biblijski likovi obilježili su književnost, likovnu i glazbenu umjetnost. Društveni položaj žene i njezina uloga u zapadnoj civilizaciji umnogome su odraz biblijskoga judaističkog i kršćanskog položaja žene, pa se slobodno može reći da je slika biblijske žene ugrađena u postbiblijsku kulturu sve do naših dana.
126,00 kn 88,20 kn

LEPOGLAVSKI BLUES

Lepoglavski blues je knjiga sjećanja, iskustava i mnoštva anegdota koje su pratile autorov životni put.
103,95 kn 51,98 kn

LET'S GET SOMETHING STRAIGHT

Humor is difficult to define and to understand, particularly in a second language, but Dr. Charles Calisher took on the challenge to write a column for the Croatian Medical Journal, which resulted in the 20 texts reprinted here.
105,00 kn 52,50 kn

LIFE OF AN EDITOR

What does it take to be an editor of a small journal at the scientific periphery, in a Balkan country going through a war and post-communist socioeconomic transition? Matko Marušić, professor of physiology and immunology at the University of Split School of Medicine and a prolific writer of short novels, tells a story of how he fought against such a string of unfavorable adjectives for a scientific magazine to fulfill his dream of making a good international journal.
36,75 kn 20,21 kn
top